MULDER NATURAL FOODS

OPDRACHT VOOR DBG ARCHITECTEN & INGENIEURS

Voor DBG architecten kregen we de niet evidente opdracht om meer dan 2000m² te visualiseren in Virtual Reality en dit aan de hand van een all around media tool die hen de vrijheid gaf om zoveel renderings te maken vanuit elke positie, lichtinval, … die ze zelf wilden. Bovenop deze vrijheid kregen zij een videotour van het gebouw, een video die hen toelaat een het gebouw te bekijken in 360° op smartphone of tablet én de mogelijkheid in Virtual Reality door het gebouw te wandelen. 

 

Door voor deze toepassing te kiezen kon hun klant de bureau’s reeds  verkennen voordat het project was opgeleverd. Deze manier van werken zorgt ervoor dat zowel de architect als hun klant de planindeling en materiaalkeuzes kunnen bekijken en desnoods nog bijsturen. 

De gevels van het gebouw zijn grotendeels noord gericht en dus ruim beglaasd. Een plankenbekiste grijze betonplint en architectonisch betonelementen in witte kleur voor bovenliggende verdiepingen, moet de soberheid van het bedrijf weerspiegelen tegenover de ‘felle’ blauwe gevelpanelen van de bedrijfshallen.

PROJECT GALERIJ