Virtual tours

Laat jouw klanten op een unieke manier kennismaken met jouw bedrijf

Met Virtual Tours kan jouw klant jouw bedrijf bezoeken zonder daar fysiek aanwezig te zijn. Dit zorgt ervoor dat hij een veel beter zicht krijgt op wie jullie zijn en wat jullie doen. Daardoor ontstaat er sneller een vertrouwensband en komen samenwerkingen gemakkelijker tot stand.

Virtual Tours: spreek niet enkel over jouw bedrijf maar laat het ervaren

Showcase jouw bedrijf bij het rekruteren van potentiële werknemers

Stel dat in plaats van te zeggen wat jullie doen dit kunnen tonen? De juiste man/vrouw voor de juiste job wordt een stuk gemakkelijker als je kan tonen wat de functie juist inhoudt. Je kan dit gebruiken om een specifieke functie voor te stellen, jouw volledig bedrijf of toekomstige collega’s.

Virtual Tours: maakt rekruteren een stuk persoonlijker

Real Estate Virtual Tours

Werelds meest betaalbare all-in-one virtuele 3D-tours

Hoewel ze er net zo goed uitzien als dure tours gemaakt met 3D-scanners die duizenden dollars kosten, zijn deze virtuele tours sneller en veel goedkoper om te maken dankzij de nieuwste 360-graden beeldtechnologie.

Wat is er allemaal mogelijk met een virtuele 3D-tour?

Mobiel

De virtuele tours zijn licht van gewicht, maar doen geen concessies aan kwaliteit. U kunt ze snel en helder bekijken op elk mobiel toestel.

Virtual Reality

Dankzij WebVR zijn al onze tours automatisch VR-enabled. Pak gewoon een headset en laat u virtueel rondleiden.

Technisch Grondplan

Van de 360-graden foto’s genereren we een technisch grondplan. Het grondplan kan dan ook gebruikt worden als minimap in de virtuele tour.

3D Model

De virtuele tours zijn volledig in 3D, dit biedt de mogelijkheid om uw pand vanuit alle hoeken te bekijken zodat u een volledig en goed te begrijpen overzicht krijgt.  

Zelf uw pand verkopen?
Start hier met de publicatie van uw pand

We bieden naast de virtuele tour ook de mogelijkheid om door ons uw eigen verkooppagina te laten maken. Zo kan u naast de virtuele tour uw eigen tekst plaatsen met een extra image gallery, een Google Maps locatie en nog veel meer.

Google My Business - 360 Virtual Tour

Drive Customer Engagement on Google Maps

Val op in de zoekresultaten van Google Search en Google Maps met de Google Street-View Virtual Tour van je bedrijf en trek meer klanten.

PROJECT GALERIJ